Äventyrliga gruppaktiviteter ute i naturen!

Är du sugen på att komma med en grupp vuxna till oss på Palstorp. Det finns många möjligheter att ha gruppaktiviteter hos oss. Vi har allt från sjukamp, träning i skogsymmets olika delar, guidad skogsmeditation och vandringar. Kombinera aktivitet med matlagning i vårt skogskök. Aktivitet + matlagning tar ca 4 timmar. Mer information om de olika aktiviteterna och maträtterna som vi erbjuder finns längre ner på sidan.
Pris: 395-595 kr/person. Minimipris 3500 kr
När: maj-oktober

Bokningsförfrågan via formuläret nedan eller via e-post till info@palstorp.se
Träningspass
Träna under lekfulla former. Vi väljer aktiviteter beroende på hur utmanande träning ni vill ha, speciell sport-inriktning, ålder, antal etc.

Vandring

Guidad skogsvandring ca 5-8 km antingen Sörmlandsled eller annan skogsstig och grusväg.

Lekfull fem/sjukamp
Utmama varandra i en rolig tävling där ni behöver använda både hjärnan och kroppen.
Mindfulness i skogen
Ni får en guidad lugn vandring med inslag av meditation och mindfulness i skogen runt Palstorp. En aktivitet fylld av lugn och ro.
Vedugnspizza
Baka egen pizza och grädda den i vedugnen är en upplevelse. Palstorps skogspizza innehåller tomatsås, grönkål, paprika, röd lök, champinjoner, flatrökt vildsvin från Vrena vilt och det toppas sedan med ruccola och krämig kantarellost. Pizzan är jättegod även som vegetariskt alternativ utan vildsvinsköttet.
Vildmarkswok
Laga en god nudelwok med smaker både från skogen och asien. Wokens grund består av grönsaker och nudlar. Som proteinkälla finns tre olika alternativ - med viltkorv, eldost eller ett vegansk alternativ.
(Gruppen behöver välja samma alternativ)
Skogens viltskavsgryta 
I gryta över öppen eld tillagar ni en mustig smakrik viltskavsgryta med morötter och svamp. Tillbehör att göra är att koka ris och blanda sallad.

Efterrätt
Grilla s´mores över elden.
Äppeldessert med vaniljsås.
Kladdkaka med grädde.
Bokningsförfrågan gruppaktivitet

Företagets familjedag på Palstorp!

Abbonnera hela äventyrsgården och få en lekfull, naturlig och minneskapande familjedag som passar både små och stora. Hela äventyrsgården med dess utbud såsom hinderbanor, fotbollslek, linbanor, naturstig, höhoppning med mera står till ert förfogande. Det går självklart bra att lägga till extra aktiviteter i form av ponnyridning, hoppborg, ansiktsmålning, femkamp med mera.

Vill ni förlänga med middag och underhållning under kvällen så kan det ske antingen i leklada eller i skogsbyn, beror lite på hur många ni är. Maten serveras av någon av våra duktiga samarbetspartners. Vi har även bra samarbetspartners när det kommer till underhållning under och efter middagen.

Självklart skräddarsyr vi så er familjedag till att bli just så som ni vill ha den. Vi gör gärna aktiviteter som är profilerade för ert företag.

Bokningsförfrågan kan ske här ovan eller till info@palstorp.se eller ring 0767-806244.