Äventyrliga gruppaktiviteter ute i naturen!

Samla ihop en grupp och kom till oss på Palstorp. Det finns många möjligheter att ha gruppaktiviteter hos oss. Vi har allt från femkamp, tuff träning, guidad skogsmeditation och vandringar.

Välj mellan flera olika maträtter - den tillagar ni sedan gemensamt i vårt välutrustade skogskök. Plocka ihop din egen gruppaktivitet genom att kombinera aktivitet och mat i ert paket.

Aktivitet + matlagning tar ca 4 timmar. Mer information om de olika aktiviteterna och maträtterna som vi erbjuder finns längre ner på sidan.

Kostnad: Kontakta oss för priser på paketen.

När: mars-novemeber
Bokningsförfrågan via formuläret nedan eller via e-post till info@palstorp.se

Vilken aktivitet ska vi välja?

Träningspass
Gemenskap och träning! Skratt och svett! Träna under lekfulla former. Vi väljer vilka aktiviteter beronede hur utmanande träning ni vill ha, speciell
sportinriktning, ålder på deltagare etc.

Vandring

Guidad skogsvandring ca 5-8 km antingen Sörmlandsled eller annan skogsstig och grusväg

Lekfull fem/sjukamp
Utmama varandra i en rolig tävling där ni behöver använda både hjärnan och kroppen.
Mindfulness i skogen
Ni får en guidad lugn vandring med inslag av meditation och mindfulness i skogen runt Palstorp. En aktivitet fylld av lugn och ro.

Vad ska vi laga för mat i uteköket?

Vedugnspizza
I vårat utekök finns en fantastisk vedugn. Att baka sin egen pizza och grädda den i vedugnen är en upplevelse. Palstorps skogspizza innehåller tomatsås, grönkål, paprika, röd lök, champinjoner, flatrökt vildsvin från Vrena vilt och det toppas sedan med ruccola och krämig kantarellost. Pizzan är jättegod även som vegetariskt alternativ utan vildsvinsköttet.
Vildmarkswok
Med massor av olika grönsaker så tillagar ni en god nudelwok med smaker både från skogen och asien. Woken finns i tre olika alternativ - med viltkorv, eldost eller ett vegansk alternativ.
(Gruppen väljer samma alternativ)
Skogens viltskavsgryta med ris
Över öppen eld tillagar ni en mustig smakrik viltskavsgryta med grönsaker och till det kokas ris.
Bokningsförfrågan gruppaktivitet

Företagets familjedag på Palstorp!

Här får ni en lekfull, naturlig och minneskapande familjedag som passar både små och stora. Äventyrsgården med dess utbud såsom hinderbanor, fotbollslek, linbanor, naturstig, höhoppning med mera står till ert förfogande. Det går självklart bra att lägga till extra aktiviteter i form av ponnyridning, hoppborg, ansiktsmålning, femkamp med mera.

Vill ni förlänga med middag och underhållning under kvällen så kan det ske antingen i leklada eller i skogsbyn, beror lite på hur många ni är. Maten serveras av någon av våra duktiga samarbetspartners. Vi har även bra samarbetspartners när det kommer till underhållning under och efter middagen.

Självklart skräddarsyr vi er familjedag till att bli just så som ni vill ha den. VI gör gärna aktiviteter som är profilerade för ert företag.

Bokningsförfrågan kan ske här bredvid eller till info@palstorp.se eller ring 0767-806244.