Välkommen att boka boende på Palstorp!

På Palstorp erbjuder vi flera olika boendealternativ. Det absolut bästa med att bo över en natt hos oss på Palstorp äventyrsgård och skogsby är den lyx att ha hela äventyrsgården för sig själv. Det lugn som råder på kvällen och morgonen är fantastiskt. Glädjen som lyser i barnens ögon när de kan fara nerför linbanan om och om igen är underbart. Välj något av boendena nedan.

Grytet eller Lyan

Bo i ett trädtält med skön dubbelsäng (120cm) i skogen för 2 personer. Du har en fin utsikt över skogen och närkontakt med naturen medan du ligger skönt nerbäddad i sängen. Vid tältet finns en mysig sittplats under bar himmel. Tillgång till äventyrsgården, skogsköket och skogsbastun under vistelsen. Läs mer här.

Tallstugan, stenstugan eller kråkslottet

Stugorna i skogsbyn är enkla men charmiga stugor. Alla med sin specialitet. Varje stuga har plats för 4 personer. I tall- och stenstugan finns en liten dubbelsäng á 120 cm och en våningssäng á 80 cm. I kråkslottet är det två våningssängar á 80 cm. Tillgång till äventyrsgården, skogsköket och skogsbastun under  vistelsen. Läs mer här.

 

Hängmatterummet har plats för 4 personer. Sov skönt i en härlig hängmatta med naturen runt omkring dig. Lyssna på lövens prassel medan hängmattan sakta gungar dig till sömn.  Det är tak och golv på hängmatterummet men ej väggar. Till hängmatterum finns en härlig sittplats att njuta av medan ni låter skogens alla intryck omfamna er, det finns även plats att hänga sin ryggsäck och kläder. Tillgång till äventyrsgården, skogsköket och skogsbastun under vistelsen.  Läs mer här.

Kom på äventyr till Palstorp med ditt tält, husvagn, husbil. campervan, bil med taktält och bo över en natt. Ni har tillgång till äventyrsgården under hela er vistelse.

Service som är tillgänglig är tillgång till vatten, toaletter och våra lägerplatser på äventyrsgården. Tillgång till äventyrsgården under hela vistelsen. Läs mer här.