Vi tipsar om saker och ting i vår närhet:

PALSTORP är en del av vackra Kiladalen. Gamla E 4:an slingrar sig genom Kiladalens gröna landskap och överallt sjuder det av liv. Här finns härliga små gårdsbutiker, golfbanor, loppisar, galleri, kulturella sevärdheter, vandringsleder, naturreservat och mycket mer. För den långväga besökaren finns det bed & breakfast med både mat och boende.
Läs mer på www.kiladalen.com eller kolla in facebooksidan, www.facebook.se/kiladalen
 
nykopingsguiden.se finner du allt som händer och sker i Nyköping med omnejd.

Utflyktsvägen - Vi på PALSTORP är en del av Utflyktsvägen. Utflyktsvägen sträcker sig från Norrköping i söder, Mälarens södra strand i norr, Gnesta i väster och Sörmlands skärgård i öster. Här finns bl.a. Utflyktsvägen, Väg 223, Kiladalen och Turistvägen. Kusten präglas av den nästan orörda skärgården. Inåt landet möter dig den Sörmländska naturen med sitt böljande landskap och sagolika insjöar. Här finns plats för rekreation och möten. Läs mer på www.utflyktsvagen.se

visitsormland.se hittar du information om vad som finns att se och göra i Sörmland.

Nedan tipsar vi om våra samarbetspartner som vi har paketlösningar tillsammans med - välkomna i sommar! 

Broby bed and breakfast
Bara minuter från hagen ligger mysiga Broby bed and breakfast. Vackert beläget på Broby gård med hästar och höns runt knuten. Hemtrevligt och personlig i lantlig idyll kännetecknar detta bed and breakfast.
070-789 13 77, www.brobybedandbreakfast.se

Lasätter gård -STF vandrarhem
Endast 10 minuter från hagen kan du bo på Lasätter gård. Det är ett unikt och personligt boende med gott om utrymme för den stora familjen eller vännerna. Lasätter odlar fläder och relationer!
0155-53033, lasatter.se