Kalaskul i naturen!

Det är så roligt att fira att man fyller år, att sommarlovet är här, att en ny familjemedlem kommit, att livet är fantastiskt eller
något helt annat. Vad ni än vill fira så är ni är varmt välkomna att ha kalas hos oss på Palstorp.
Familjekalas

Valfri dag 3 timmar 

Vill ni samla familjen/släkten till ett härligt familjekalas? Här på Palstorp finns det något för såväl små, mellanstora och stora att göra tillsammans. Ni samlas och grillar korv och myser tillsammans. Ett familjekalas är 3 timmar. Ni väljer när ni vill komma under våra ordinarie öppettider. Ni har tillgång till alla äventyrsgårdens aktiviteter. Ni får med er allt ni behöver för att grilla korv ute på någon av våra eldstäder. Som avslutning på kalaset väntar valfri glass till alla och kaffe till de vuxna vid entrén.

Bra att tänka:
Kalaset är utomhus så kläder efter väder
Ordentliga fotriktiga skor är att rekommendera, såsom gymnastikskor
Eventuella allergier meddelas senast en vecka innan kalaset
Det går bra att ta med egen tårta om man önskar. Kylskåpsplats finns att låna.
Det går att byta ut korvgrillningen till grillpizza för en extra kostnad av 30 kr/person
Pris: 2450 kr för 12 personer (3 år och uppåt).

I priset ingår entré till äventyrsgården, korvgrillningspaket med dryck (2 korv med bröd/person, rostad lök, ketchup och senap), grillkolshink, valfri glass (dock kan utbudet variera beroende på glassleverans) och kaffe till de vuxna. Fler kalasgäster kostar 175 kr/pers. 

Bokningsvillkor: Fri avbokning till 7 dagar innan planerat besök. Vi behöver veta exakt antal 7 dagar innan besöket.
Det är det antal ni får betala för även om det blir några avhopp. Vid avbokning senare än 7 dagar innan besök faktureras en bokningsavgift á 1500 kr.

Barnkalas

Valfri dag kl 13-16

Vill ni slippa stök med att ordna barnkalas hemma? Kom till oss på Palstorp och ha ett 3 timmars kalas med fri tillgång till alla aktiviteter, grillad korv med smakis och glass. 
Start och avslut är vid lägerplatsen vid lekladan. Ni har fri lek på äventyrsgårdens aktiviteter under hela tiden. Klockan 15 är det dags att fylla på med energi, grillad korv med dryck och det serveras vid lägerplatsen, lekladan. Ni väljer sedan själva om ni önskar glass i anslutning till korven eller om ni väljer att avsluta med glass senast kl 15:45. Kalas är slut kl 16.00.

Bra att tänka på:
Kalaset är utomhus så kläder efter väder
Ordentliga fotriktiga skor är att rekommendera, såsom gymnastikskor
Eventuella allergier meddelas senast en vecka innan kalaset
Försök hålla samma kalasgruppen så mycket som möjligt. Bestäm att ni gemensamt går till de olika aktiviteterna. Detta för att underlätta för er som vuxna att hålla en god koll på alla barn och för att få till gemenskapen i gruppen.
Det går bra att ta med egen tårta om man önskar. Kylskåpsplats finns att låna.
Det går att byta ut korvgrillningen till grillpizza för en extra kostnad av 30 kr/person

Pris: 2500 kr för 10 barn (fler barn 250 kr/barn).

I kalaset ingår: inbjudningskort att skriva ut, entré till äventyrsgårdens alla aktiviteter, grillad korv med smakis  (2 korv med bröd/person, rostad lök, ketchup och senap), valfri glass ur vår GB-glassbox (dock kan utbudet variera beroende på glassleverans), present till födelsedagsbarnet.

För att ha kalas hos oss kräver vi att ni är minst två vuxna som är med barnen under hela besöket.

Bokningsvillkor: Fri avbokning till 7 dagar innan planerat besök. Vi behöver veta exakt antal 7 dagar innan besöket.
Det är det antal ni får betala för även om det blir några avhopp. Vid avbokning senare än 7 dagar innan besök faktureras en bokningsavgift á 1500 kr.Bokningsförfrågan

Ladda ner inbjudningskort till kalaset!

Inbjudan Räv

Inbjudan Hjort

Inbjudan Fjäril