Mat och dryck

När man är aktiv och dessutom utomhus så behövs det fyllas på med energi mycket och ofta för att alla ska hålla både energi och humör på topp. Det går jättebra att ta med egen picknick till oss, vi har gott om lägerplatser med grillar och bänkbord. Det finns även gott om
platser runt om på området där du kan duka upp din medhavda matsäck. I entrén till äventyrsgården finns en kiosk och café där vi har enklare lunchrätter, kylda drycker, fika, godis och glass.
På äventyrsgården finns fem i ordningställda lägerplatser med fast grill och bänkbord. Det är för våra gäster endast tillåtet att grilla med grillkol på våra grillar av säkerhetsskäl. Grillkolshink går att köpa i entrén. Det finns även gott om platser att lägga ner picknickfilten på och duka upp sin picknick. I entrén finns vår enkla kiosk och café. Här kan du hitta något vare sig du är hungrig eller endast lite sugen. Nedan ser du ungefär vad vi erbjuder i entréns café och kiosk. 

Enkel lunch

Grillad levain med sallad, pannkakor med sylt och grädde och micropizza.

Vi har även några enkla grillrätter som du själv lagar på någon av våra grillplatser på äventyrsgården:  Korvgrillningspaket och Grillpizzapaket.

Lite Hungrig

Det finns några olika förpackade smörgåsar, risifrutti och yoghurt. Det finns snabbnudlar, mealcups i olika smaker. Frukt. Smoothies. Proteinbars och proteinshakes. 

Fika och glass

Det finns förpackat fika i form av delicato, kanelbulle, muffins, godis, snacks och glass från GB. 

Kylda drycker av olika varianter, kaffe, the och varm choklad. 

Med reservation för ändringar och slutsålt.