Skogsbastu - en lugn och värmande oas i skogen

Njut av vår skogsbastu. Upplev en härlig stund i vår mysiga vedeldade bastu. Relax- och tvättområdet är ute under den härliga himmeln.

Vår bastu och relax är en plats för avkoppling i skogen. Värmen i bastun verkar stimulerande på blodomloppet och gör gott för musklerna. Spänningstillstånd löses och välmående infinner sig. Här ges tid för eftertanke, återhämtning, samtal och skratt.

Bastun tar cirka 30-40 minuter att få varm när väl elden är igång. Elden är även det som värmer vatten som ni senare kan tvätta er med på gammalt traditionellt sätt i tvättområdet. Ni tappar ut i det heta vattnet och blandar med kallt vatten till lagom temperatur. Detta skopar ni sedan över er när ni vill tvätta av er efter ert bastubad. Bastudofter med olika effekter finns att använda om ni vill skapa er egen aromabastu.

Pris: 400 kr
Tidsåtgång: ca 3 timmar

Bokningsbart under maj-oktober. Bastun går ej att bokas om det finns boendegäster på Palstorp, så under våra öppettider går det bara att boka bastun en vecka i förväg. Köp gärna till vår bastukorg som innehåller lån av handdukar, snacks och dryck 95 kr/person

Bokningsförfrågan Skogsbastu