vårt hängmatterum

Vårt hängmatterum är utrustat för 4 personer. Du sover skönt i en härlig hängmatta med naturen runt omkring dig. Lyssna på lövens prassel medan hängmattan sakta gungar dig till sömn.

Till hängmatterummet finns en härlig sittplats att njuta av medan du låter skogens alla intryck omfamna er, det finns även plats att hänga sin ryggsäck och kläder. Det är tak och golv på hängmatterummet men ej väggar.

För att laga mat och häng runt lägerelden så har ni har tillgång till skogsköket med lägerplats. Antingen bokar ni till middagskorg och frukost eller så tar ni med er egen mat att laga. Njut av en härlig stund i vår vedeldade skogsbastu med relax- och tvättområdet ute under öppen himlen. Ni har tillgång till äventyrsgården aktiviteter under hela er vistelsen.

Pris: 1598 kr/hängmatterummet. I priset ingår boende i hängmatta, tillgång till äventyrsgårdens aktiviteter under vistelsen, tillgång till skogsköket med lägerplats och skogsbastun med uterelax. Möjligt att boka till middags- och frukostkorg.